Señorita Malou en haar wereldavonturen

Laatste week in en rond Buenos!

De laatste week hebben we lekker in een appartementje in de wijk San Telmo gezeten met uitzicht op zee.

Wat is het toch heerlijk om gewoon in je pyama te kunnen ondbijten en lekker op een bank voor de tv te zitten! de raarste dingen ga je missen als je zolang op weg bent.

Heel veel hebben we niet gedaan in deze laatste week hier behalve shoppen dan!! Nog wat warme truien gekocht voor het weer in NL en heel wat souveniers en kadootjes voor de meeste mensen thuis!

We hebben wel nog een leuk uitstapje gamaakt naar een dorpje vlak naast Buenos dat Tigre heet. Wat Tigre zo trekt is dat het eigenlijk een delta is waar al het vervoer en het leven via het water gaat.

Met de trein waren we in 50min in Tigre waar we eerst lekker verkeerd zijn gelopen maar toch zijn gekomen waar we moesten zijn! Hier hebben we wat info ingewonnen en besloten om met de plaatselijke boot naar een stukje land in de delta te gaan waar je goed een stukje kan lopen en lekker kanlunchen.

Even in de rij gewacht en toen was het de boot in met nog meer toeristen en plaatselijke bevolking. Na ongeveer een half uurtje te hebben gevaren zijn we bij de 3 bokas waar we eruit gaan.

We lopen een prachtig stuk langs de schatigste huisjes en watergeulen met hier en daar de prachtigste bloemen. De dag voordat we er waren stond he twater nog 1m hoger, dit was goed te zien aan de drassige grond en de pootafdrukken die overal in de modder stonden!

Na een tijdrond te hebben gelopen zijn we terug gegaan en hebben we een heerlijk lunch gegeten aan de oever van een van de grotere rivieren.

Zo konden we mooi al het verkeer volgen van houtboten de plaatselijk supermarkt op een boot kleine bootjes waar de mensen zelf mee langskomen en de toeristenboten die ook heel de dag aanen af varen.

Het was een schitterende dag vol natuur en avontuur van weer even het nieuwe in te gaan.

Floor

Hoi Mal,

Je hebt me wel aangestoken met je mooie verhalen :)
Nu wil ik ook!!!!!!

Goede reis, of ben je er al?