alleen maar wit brood
wat leuk om te zien en te lezen dat jullie allemaal zo mee voelen.
Maar er is geen reden tot ongerustheid, er wordt erg goed voor me gezorgt door de mensen die ik om me heen heb.
En ben op een nogal saai dieet gezet van wit brood en rijst om mijn darmen te laten stoppen want die vinden het allemaal wel erg grappig volgensmij. Maar verder ga ik stug door.
Ben een dag in bed gebleven, maar heb al eeb stuk minder hoofdpijn dus ben weer gewoon lekker heel de dag de stad in, met regelmatig een heerlijke pauze in het al lekkere warme zonnetje in een van de leuke parkjes die Cusco rijk is. En overal een even mooi uitzicht!!!!!!!
We hebben het weekend heerlijk door de stad lopen slenteren. Gisteren was het de dag voor tourisme en was er heel de middag een grote optocht met veel gedans en de mooiste Peruaanse klederdracht. Erg leuk en lekker van genoten. Vanochtend naar een grote markt geweest ook altijd leuk om te zien wat ze allemaal hebben en eten.
totsnel
goed te horen dat het al beter met je gaat!!
lekker winkelen doet ook altijd goed :-))
hopen dat je die rijst en wit brood snel beu bent en van het lekkere eten kan gaan genieten...
morgen gaan roel en ik met een luchtballon!!! ik zal je wat foto's mailen!
:-*
klinkt goed en fijn aan de betere hand, fijn om dit van je te lezen. de foto's zijn mooi, geven een goed beeld van waar je bent en hoe het eruit ziet. om jaloers op te worden hoor.
het is bijzonder, vind ik, dat je ondanks je ziekzijn/voelen toch gewoon alles blijft ondernemen en vrolijk blijft.
liefs van me xxx
fijn! ik kan je weer zelf lezen!
Gelukkig ben je weer aan het herstellen...en nu gewoon wat gewend aan het peruaanse. liefs