Señorita Malou en haar wereldavonturen

nazca

We zitten al heerlijk in Nazca met een heerlijke zomerse temperatuur, dat is alleen wel voor mij heel de dag smeren. Vanochtend zijn we al naar de Nazca lijnen wezen kijken. Wel vanaf de grond, dat was ook mooi en leuk.

Dat was wel grappig gegaan. Gister avond zijn we voorhet eerst het statje ingelopen om ergens te gaan eten. Onze eerste echte avond maaltijd. Onder het eten komt er een peruaan naar ons toe. Hij woonde zelf in londen, en begon over Nazca te praten was wel gezellig. Maar je uiteindelijk komt er dan toch uit dat hij ook trips regeld enzo. hahah. Maar je je moet het toch ergens vandaan halen. Dus zijn we na het eten naar hem toegelopen en hebben we voor vandaag een trip naar de Nazca lijnen geregeld, met museum en uitkijktoren, want we hoefde allebei niet echt de lucht in, we zijn net terug met de benen op de grond.

Maar ondaks dat hebben we het toch allemaal goed kunnen zien en ons kunnen verwonderen over hoe het allemaal zo gemaakt is, dat moet je echt zien om te kunnen voelen.

Morgen gaan we sandboarden. echt vet ik ben benieuwd. Want vandaag zagen we dus de duinen liggen op 2700m dus erg hoor, dat wordt een heftige klim, maar als je boven bent is dat het denk ik wel allemaal waard.

En dan gaan we morgennacht alweer naar cusco. Zo alles bij elkaar hadden we deze tijd ook wel echt nodig om in cusco te komen.

Nu duurd het wel een paar dagen hoor voor jullie weer iets horen.

Jullie kunnen ook de site van Jorinde lezen, moet je zeker doen ze schrijft heel mooi. dat is jorindelahaye.reismee.nl

leuk al jullie reactisch kus kus

Sophie

Wat grappig van die man die naar jullie toe kwam toen jullie aan het eten waren. De foto's van de nasca lijnen zijn ook erg mooi! Sowieso is het erg leuk om foto's te zien:)
Ik ben erg benieuwd hoe het zandboarden is. Dat lijkt me zo gaaf!!
Succes met de reis naar Cusco. Ik hoop niet dat je ziek wordt! Maar alleen maar geniet:)
Kus en knuffel!!

Anne

Wow zeg!!! Echt prachtig!!!
En kun je nagaan dat je nog maar net daar bent!!!
Veel plezier met het zandboarden en met alles wat je nog gaat doen :)

Heel veel liefs

judith

Sow wat hebben jullie al veel gedaan in zo'n korte tijd. Voelt het niet alsof je al veel langer weg bent? Voor mij niet hoor in ieder geval.
Ben benieuwd naar de foto's van het zandboarden, dat zal wel vet zijn. En 's avond vindt je nog overal zand ;-)
Weinig nieuws hier verder, moet volgende week weer naar school (1,5 dag per week haha).
Ik denk aan je, geniet van alles en maak vooral veel mooie foto's!!
Kus xx

renate

Hoi lou lou,

wat super zeg! ben echt stink jaloers! Cool dat je jullie in zo`n snel tempo allemaal dingen doen, en ervaren. Geniet ervan, doe ik van jullie reisverslagen, en mooie foto`s!
xx

Marite

Hallo Malou, wat een mooie verhalen, jullie hebben al veel beleefd, nog heel veel plezier en inspiratie, ik vind jullie echt twee keien.

Marite (moeder Jorinde)