Señorita Malou en haar wereldavonturen

afscheid

Het proces van het afscheid nemen is begonnen!!!!!!!!!

Mijn agende liep de afgelopen weken al over van alle afspraken en dat blijft ook nog wel zo totdat ik weg ben. Ik was van plan om nu nog twee weken gewoon te blijven werken maar dat was echt teveel. Maar gelukkig zaten we vrij goed in de bezetting dus hebben ze mij zo min mogenlijk in kunnen plannen. Dat is erg fijn want anders ga ik moe weg. Nu kan ik voor iedereen genoeg tijd maken, dat is ook erg belangrijk.

Ik geef op 23 augustus mijn afscheidsfeestje. Daarna is het echt allemaal klaar.

Maar het is allemaal wel leuk druk. Maar met elke afspraak komt de reis ook dichterbij. Dat heeft dus twee kanten, de ene van het afscheid moeten nemen en de andere dat het allemaal nu wel echt dichterbij komt, morgen nog maar 4 weken en dat zit ik in het vliegtuig.

Laughing

Zoben ik laatst met sophie naar de efteling geweest, dat was ons laatst ding echt samen, het was erg gezellig.

Ik ben afgelopen week nog wezen zeilen met mijn vader broertje en zusje, dat was erg fijn om zo nog een weekje met zijn vieren weg te zijn geweest. We hebben zo'n beetje al het weer gehad van zon tot regen veel en geen wind. Na dat weekend meteen door naar Groningen om bij Tom langs te gaan. Op de terugweg heeft Jorinde me in Zutphen opgepikt en zijn we samen verder naar huis gereden. Die dag nog even bij Opa en Oma langs geweest die hadden Jorinde nog niet gezien, en het is wel fijn om er toch een beeld bij te hebben, dat was leuk.

Vandaag hebben we de laatste spullen voor de reis gekocht dat was erg leuk om te doen.

ik heb dan ook net voor het eerst mijn tas gepakt om te kijken of alles erinpast. DAT DOET HET!!! ook nog even gewogen en dat viel voor de eerste keer niet tegen 14.9kilo, dat is opzich net te doen maar ga toch nog even kijken of ik niet nog iets kan missen. Want ik moet er allemaal zelf mee sjouwen.

De laaste afscheid verhalen volgen nog

mamarianne

over een week!!!!! ben je/zijn jullie al in Lima!!!!
wat gaat het opeens snel brrrrrr spannend

Roy

Hoi Malou,

Ik vind het leuk om te lezen dat je de plannen (iets of wat gewijzigd) gewoon hebt doorgezet en dat je inmiddels op het punt staat te vertrekken.

Hopelijk wordt het een mooie en bovenal onvergetelijke reis. Ik wens jou en Jorinde een hoop avontuur, sensatie en adembenemende locaties toe.

P.s.: Ik beloof bij deze de updates te volgen en zo nu en dan een berichtje te plaatsen.. :)

Berdine

Hoi meiden
Goed om te lezen dat alles goed is gegaan, en dat jullie zeer voortvarend te werk gaan daar in den vreemde. Al in Nasca!! Leuk stadje.........en zo te horen nog met mooi weer ook.
Geniet ervan, ben benieuwd naar het vervolg
groetjes Berdine